karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Komut dosyasından silmeyi denedim. Access Denied dedi. Resource Monitor'den bulmaya çalıştım, dosyayı hiçbir program kullanmıyor. Ancak silmeye çalıştığımda kullanılıyor diyor.
Komut dosyasından silmeyi denedim. Access Denied dedi. Resource Monitor'den bulmaya çalıştım, dosyayı hiçbir program kullanmıyor. Ancak silmeye çalıştığımda kullanılıyor diyor.
I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 12 Mayıs 2021 #2 Programın ne olduğunu söyler misiniz? Artı 0 Eksi
Komutan Uçan Tekme Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 17 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 Unlocker kullanarak silebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #4 iCross_Fire dedi: Programın ne olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Program değil. Dosya silmek istiyorum. Komutan Uçan Tekme dedi: Unlocker kullanarak silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağolun. Artı 0 Eksi
iCross_Fire dedi: Programın ne olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Program değil. Dosya silmek istiyorum. Komutan Uçan Tekme dedi: Unlocker kullanarak silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağolun.