aibrhmckr Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 89 26 Ocak 2022 #1 Merhabalar Windows 10 da bilgisayarımı iki bilgisayar olarak kullanmak için iki oturum oluşturdum. Birisi iş için diğeri bireysel ancak bir oturumda kurulu olan bir uygulamayı diğerinde kullanamıyorum. Kullanmamın bir yolu var mı?
Merhabalar Windows 10 da bilgisayarımı iki bilgisayar olarak kullanmak için iki oturum oluşturdum. Birisi iş için diğeri bireysel ancak bir oturumda kurulu olan bir uygulamayı diğerinde kullanamıyorum. Kullanmamın bir yolu var mı?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Ocak 2022 #2 Hayır yoktur. Bilgisayar başlar iken ayrı kullanıcı olarak seçersin ve programları kurarsın fakat aynı anda 2 PC olarak olmaz.
Hayır yoktur. Bilgisayar başlar iken ayrı kullanıcı olarak seçersin ve programları kurarsın fakat aynı anda 2 PC olarak olmaz.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Ocak 2022 #3 Appdata yerine program dosyalarına kurun.