Çözüldü Windows 10'da Bluetooth kulaklık çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Critical mass

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar kulaklık başka bilgisayarda çalışıyor. Ama kendi bilgisayarıma takınca Bluetooth kısmında çok hızlı bir şekilde "müzik, ses vb" yazıları geçiyor. Windows'un ses açma kısma kısmında ise yine kırpışacak kadar hızlı, bir kulaklık, bir hoparlör yazısı gözüküyor. "Windows Ses" CPU kullanımıda hızla yükselip sistemi yavaşlatıyor. Sorun ne olabilir? Windows 10 son sürüm.

Driveri yüklü mü Bluetooth'un bilgisayarda?

Evet. Güncellede dedim yine olmadı.

İki ayrı bilgisayarda denedim oluyor. Benimkinde olmuyor. DTSX ultra var onu kaldırıp deniycem bir.

Driveri yüklü mü Bluetooth'un bilgisayarda?

DTSX Ultra kaldırılmıyor. Direkt sürücüye bağlı. Başka bluetooth kulaklık denedim onda da aynı sorun var.

Son düzenleme:
Bilmiyorum maalesef bilgili arkadaşlar döner umarım.

SORUN ÇÖZÜLDÜ;

Arkadaşlar her zamanki gibi Windows Update'in halt etmesi. Güncelleme yaparken aygıt sürücülerinin de güncellerini buluyor, bende farkında olmadan güncelle demişim. Acer'ın kendi sitesindeki ses sürücüsüne baktığımda Windows'un indirdiğinden daha eski olduğunu gördüm. Windows'un indirdiğinin Acer ile alakası yok. O "daha eski" sürücüyü indirip kurdum düzeldi. Daha öncede benzer sorunlar olmuştu. Windows Update aracılığı ile asla driver güncellemeyin.

SORUN ÇÖZÜLDÜ;

Arkadaşlar her zamanki gibi Windows Update'in halt etmesi. Güncelleme yaparken aygıt sürücülerinin de güncellerini buluyor, bende farkında olmadan güncelle demişim. Acer'ın kendi sitesindeki ses sürücüsüne baktığımda Windows'un indirdiğinden daha eski olduğunu gördüm. Windows'un indirdiğinin Acer ile alakası yok. O "daha eski" sürücüyü indirip kurdum düzeldi. Daha öncede benzer sorunlar olmuştu. Windows Update aracılığı ile asla driver güncellemeyin.
Hayırlı olsun hocam çözüldüyse ne mutlu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı