Windows 10'da Bluetooth özelliği yok

yoooossskkk

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10'umda Bluetooth özelliği yok bunu nasıl ekliyebilirim bilen var mı?

İşletim sistemiyle alakalı bir özellik değil o. Bilgisayarında bluetooth donanımı olması gerek. Harici USB Bluetooth dongle'lar alarak çözebilirsiniz.

intel bluetooth driver indirsem olur mu

intel bluetooth driver indirsem olur mu
Bilgisayarında bluetooth donaınımı yoksa olmaz. Olmayan donanımın sürücüsünü yükleyemezsin. Yüklesen bile (eski donanım ekle sihirbazı ile manuel) çalıştıracak bir donanım olmadan sürücü bir işe yaramaz. Hem zaten Windows 10 genellikle sürücüleri kendisi yüklüyor zaten. Yine de emin olmak istersen rama çubuğuna devmgmt.msc yazıp çıkan ekranı at bakayım sürücüsü yüklenmeyen donanım var mı? (muhtemelen bilgisayarında bluetooth donanımı yok. olsaydı windows 10 sürücüsünü kendi %99 kurardı.)

Son düzenleme:
Masaüstü kullanıyorsan Bluetooth olmaması gayet normal laptop için o genelde.
Böyle bir genelleme kısmen yanlış. Dahili Wİfi bulunan anakartlarda genelde Bluetooth yongası da bullunuyor

Yapacağınız işlere göre değişir ne için BT kulancaksınız ben 5.1 aldım seste gecikme var bir de ekran yansıtma şeyi çalışmıyor Wi-Fi istiyor.

Böyle bir genelleme kısmen yanlış. Dahili Wi-Fi bulunan anakartlarda genelde Bluetooth yongası da bullunuyor.

Ben 3 kez masaüstü kullandım hiç yüklü Bluetooth görmedim arkadaşın attığı ürünü takınca kendisini yüklüyor.

Yapacağınız işlere göre değişir ne için BT kulancaksınız ben 5.1 aldım seste gecikme var bir de ekran yansıtma şeyi çalışmıyor Wi-Fi istiyor.
Kaliteli bir dongle ile problem yaşama olasılığınız düşük. TP-Link bu konuda başarılı diye biliyorum. Ekran yansıtma da zaten Wİ-Fi ile yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…