E Egewindows10 Femtopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #11 berfinkaraca dedi: HP Dizüstü Bilgisayarlar - Dizüstü Bilgisayar Önyüklenebilir Bir CD veya DVD'den Başlatılamıyor | HP® Müşteri Desteği Hocam bu sizin işinizi görür. Siz USB'ye göre yaparsınız. Daha detaylı olduğu için bunu önerdim şu an. Genişletmek için tıkla... Sadece secure bootu mu kapıtıcam.
berfinkaraca dedi: HP Dizüstü Bilgisayarlar - Dizüstü Bilgisayar Önyüklenebilir Bir CD veya DVD'den Başlatılamıyor | HP® Müşteri Desteği Hocam bu sizin işinizi görür. Siz USB'ye göre yaparsınız. Daha detaylı olduğu için bunu önerdim şu an. Genişletmek için tıkla... Sadece secure bootu mu kapıtıcam.
berfinkaraca Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Diş Hekimliği 7 Ağustos 2022 #12 Egewindows10 dedi: Sadece secure bootu mu kapıtıcam. Genişletmek için tıkla... USB'nizi UEFİ olarak mı hazırladınız? Öyleyse Legacy Support disable olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da yardım alabilirsiniz. Görsel olduğu için adımları daha iyi anlarsınız.
Egewindows10 dedi: Sadece secure bootu mu kapıtıcam. Genişletmek için tıkla... USB'nizi UEFİ olarak mı hazırladınız? Öyleyse Legacy Support disable olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da yardım alabilirsiniz. Görsel olduğu için adımları daha iyi anlarsınız.