Ayrıca Dc de konuşurken bu mikrofonu kullandığımda pcden video açsam direk karşıya veriyor nasıl oluyorsa çevirici kullanmadığımdan sanıyorum.
Stereo karışımı açık olduğu için karşıya veriyor.
Şu ses kartı meselesi hakkında konuşmak istiyorum ses kartından dolayı bu sorunu yaşadığımı düşünmüyorum. Eğer mesele dandiklikse içinde benim bildğim pek de dandik bir ses kartı yok.
Şöyle bir örnek vermek istiyorum.
Şu aparat ile
mikrofonu bilgisayara bağladığımda aldığım ses.
Arkadaşlar bu satırları yazarken çok anormal bir durum fark ettim.
Boya BY M1'de Off/Smartphones ve Cameras adlı iki seçenek var bu seçenek cameras konumundayken pil kullanarak jakın pinlerini değiştiriyor ve laptop, kamera gibi cihazlarda pil kullanarak mikrofonu kullanabilmemizi sağlıyor.
Daha az önce farkettiğim üzere bu çift çıkışa çeviren kablo ile birlikte mikrofonu bağladığımda normalde diz üstü bilgisayarda cameras seçeneği açıkken pil kullanarak çalışması gereken mikrofon bu çevirici aparatı takınca pil kullanmadan off/smartphones konumunda çalışıyor. Eğer normalde çalışması gereken cameras konumuna alırsam ses kaydetmiyor.
Telefonumdan ses kaydedip ses seviyelerini şurda gösteriyorum.
Şunu belirtmeliyim çevirici ile kullanıldığında hem daha yüksek hem de daha kaliteli temiz bir ses alıyorum.
Jak girişlerinin bu çizgi meselesi konusunda tam bilgim yok. Sanırım oradan kaynaklanıyor onların fotoğrafları.
@Recep Baltaş yardımcı olur musunuz?