3lectronic Decapat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #2 Hangi dosyayı açıyorsunuz? Eğer uzantısı olmayan bir dosyaysa metin defteri ile açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS nihatkemal Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 129 17 Eylül 2021 #3 3lectronic dedi: Hangi dosyayı açıyorsunuz? Eğer uzantısı olmayan bir dosyaysa metin defteri ile açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTA 5 fivem için salty chat Artı 0 Eksi
3lectronic dedi: Hangi dosyayı açıyorsunuz? Eğer uzantısı olmayan bir dosyaysa metin defteri ile açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTA 5 fivem için salty chat
İ İlker061 Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #4 Metin belgesine tıkladığımda bende de bu çıkıyor. Not defteri falan çıkıyor seçeneklerde ama ben kendi formatında açsın istiyorum. Bütün metin belgelerim not defterine dönüşsün istemiyorum. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Metin belgesine tıkladığımda bende de bu çıkıyor. Not defteri falan çıkıyor seçeneklerde ama ben kendi formatında açsın istiyorum. Bütün metin belgelerim not defterine dönüşsün istemiyorum. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.