K Kerem_Yalçın Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 SSD veya HDD modeli Toshiba Canvio Basic 1 TB Ekran kartı RTX 3060 İşlemci R5 5600 Merhaba, bugün hard diskimde garip ne olduğunu bilmediğim dosyalar buldum. Bu dosyalar zararlı mıdır? Silsem de bir süre sonra geri geliyorlar. Dosya Ekleri Adsız.png 8,1 KB · Görüntüleme: 87 Adsız 2.png 11,9 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba, bugün hard diskimde garip ne olduğunu bilmediğim dosyalar buldum. Bu dosyalar zararlı mıdır? Silsem de bir süre sonra geri geliyorlar.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 3 Ekim 2023 #2 Kerem_Yalçın dedi: Merhaba, bugün hard diskimde garip ne olduğunu bilmediğim dosyalar buldum. Bu dosyalar zararlı mıdır? Silsem de bir süre sonra geri geliyorlar. Genişletmek için tıkla... Yabancı gibi geldi, antivirüs programı ile o klasörü(Daha hızlı olsun diye) tarayın derim.
Kerem_Yalçın dedi: Merhaba, bugün hard diskimde garip ne olduğunu bilmediğim dosyalar buldum. Bu dosyalar zararlı mıdır? Silsem de bir süre sonra geri geliyorlar. Genişletmek için tıkla... Yabancı gibi geldi, antivirüs programı ile o klasörü(Daha hızlı olsun diye) tarayın derim.
K Kerem_Yalçın Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 DarkMen dedi: Yabancı gibi geldi, antivirüs programı ile o klasörü(daha hızlı olsun diye) tarayın derim. Genişletmek için tıkla... Az önce Defender ile tarattım fakat bir şey bulmadı silersem bir şey olur mu?
DarkMen dedi: Yabancı gibi geldi, antivirüs programı ile o klasörü(daha hızlı olsun diye) tarayın derim. Genişletmek için tıkla... Az önce Defender ile tarattım fakat bir şey bulmadı silersem bir şey olur mu?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 3 Ekim 2023 #4 Kerem_Yalçın dedi: Az önce Defender ile tarattım fakat bir şey bulmadı silersem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası Defender diğer anti-virüs programlarına göre biraz düşük kalıyor, en iyisi Avast, AVG, MalwareBytes veya Kaspersky gibi programlarla taramak. Eğer bir şey çıkmazsa silebilirsiniz diye düşünüyorum.
Kerem_Yalçın dedi: Az önce Defender ile tarattım fakat bir şey bulmadı silersem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası Defender diğer anti-virüs programlarına göre biraz düşük kalıyor, en iyisi Avast, AVG, MalwareBytes veya Kaspersky gibi programlarla taramak. Eğer bir şey çıkmazsa silebilirsiniz diye düşünüyorum.