Hnezx Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Glarrydiskexplorer uygulamasıyla yanlışlıkla user kısmını sildim ve su anda dowloand kısmı falan çalışmıyor.
Glarrydiskexplorer uygulamasıyla yanlışlıkla user kısmını sildim ve su anda dowloand kısmı falan çalışmıyor.
Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Hnezx dedi: Glarrydiskexplorer uygulamasıyla yanlışlıkla user kısmını sildim ve su anda dowloand kısmı falan çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... /SFC scannow yapın belki düzelir.
Hnezx dedi: Glarrydiskexplorer uygulamasıyla yanlışlıkla user kısmını sildim ve su anda dowloand kısmı falan çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... /SFC scannow yapın belki düzelir.
Hnezx Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Saha dedi: /SFC scannow yapın belki düzelir. Genişletmek için tıkla... olmadı mecbur format atacağım
Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 Hnezx dedi: olmadı mecbur format atacağım Genişletmek için tıkla... Elinizde bir win 10 usb si varsa onla başlatın ve sorun gideri seçin oradaki seçeneklerden yine sorun gider gibi bi seçenek vardı bunuda bi deneyin.
Hnezx dedi: olmadı mecbur format atacağım Genişletmek için tıkla... Elinizde bir win 10 usb si varsa onla başlatın ve sorun gideri seçin oradaki seçeneklerden yine sorun gider gibi bi seçenek vardı bunuda bi deneyin.
Hnezx Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #5 Saha dedi: Elinizde bir Windows 10 USB'si varsa onunla başlatın ve sorun gideri seçin oradaki seçeneklerden yine sorun gider gibi bir seçenek vardı bunu da bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı açtım diğer seçenekler uğraştırıcıydı sağ ol gene de.
Saha dedi: Elinizde bir Windows 10 USB'si varsa onunla başlatın ve sorun gideri seçin oradaki seçeneklerden yine sorun gider gibi bir seçenek vardı bunu da bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı açtım diğer seçenekler uğraştırıcıydı sağ ol gene de.