sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar örnek vereyim. Bir siteden metini kopyaladım. Başka bir siteden de bir metin kopyaladım. Bir metin belgesi açtım ve yapıştırdığımda ikisi de birlikte yapışacak. Bir nevi çoklu kopyalama pano mantığı. Bunu yapabilen bir uygulama var mı?
Arkadaşlar örnek vereyim. Bir siteden metini kopyaladım. Başka bir siteden de bir metin kopyaladım. Bir metin belgesi açtım ve yapıştırdığımda ikisi de birlikte yapışacak. Bir nevi çoklu kopyalama pano mantığı. Bunu yapabilen bir uygulama var mı?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 17 Mayıs 2021 #2 Bildiğim kadarıyla yok.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 17 Mayıs 2021 #3 Panoyu kullanma - Microsoft Desteği Birden çok öğe yapıştırmak, öğeleri sabitlemek ve panonuzu buluta eşitlemek için Windows'ta panoyu kullanmayı ve sorunlarını gidermeyi öğrenin. support.microsoft.com Windows'un pano özelliğini kullanabilirsiniz.
Panoyu kullanma - Microsoft Desteği Birden çok öğe yapıştırmak, öğeleri sabitlemek ve panonuzu buluta eşitlemek için Windows'ta panoyu kullanmayı ve sorunlarını gidermeyi öğrenin. support.microsoft.com Windows'un pano özelliğini kullanabilirsiniz.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 17 Mayıs 2021 #4 Windows + V yapın. Pano açılacak. Kopyalama geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Açılmazsa arama kısmına pano yazın, pano ayarlarına gidin. Pano özelliğini açın.
Windows + V yapın. Pano açılacak. Kopyalama geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Açılmazsa arama kısmına pano yazın, pano ayarlarına gidin. Pano özelliğini açın.