R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Windows Defender'ı tamamen nasıl kapatabilirim? Bazı kullandığım illegal yazılımlarda açılmasını istemiyorum. Bu yüzden tamamen kapatmak istiyorum. 5-10 dakika sonra yine kendiliğinden açılıyor.
Merhaba. Windows Defender'ı tamamen nasıl kapatabilirim? Bazı kullandığım illegal yazılımlarda açılmasını istemiyorum. Bu yüzden tamamen kapatmak istiyorum. 5-10 dakika sonra yine kendiliğinden açılıyor.
Çözüm Yener K. 3 Ağustos 2022 Defender Control kapatır fakat tavsiye etmem. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
Defender Control kapatır fakat tavsiye etmem. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Defender Control kapatır fakat tavsiye etmem. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Artı 0 Eksi Çözüm
Defender Control kapatır fakat tavsiye etmem. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 3 Ağustos 2022 #3 https://www.sordum.org/files/download/d-control/dControl.zip Artı 0 Eksi
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #4 Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Windows Defender'ı tamamen nasıl kapatabilirim? Bazı kullandığım illegal yazılımlarda açılmasını istemiyorum. Bu yüzden tamamen kapatmak istiyorum. 5-10 dakika sonra yine kendiliğinden açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tik dosya konumu deyip dosyaları siliniz ama yanlış bilmiyorsam Defender kapanınca otomatik olarak Avast gibi başka av indiriyor Windows. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Windows Defender'ı tamamen nasıl kapatabilirim? Bazı kullandığım illegal yazılımlarda açılmasını istemiyorum. Bu yüzden tamamen kapatmak istiyorum. 5-10 dakika sonra yine kendiliğinden açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tik dosya konumu deyip dosyaları siliniz ama yanlış bilmiyorsam Defender kapanınca otomatik olarak Avast gibi başka av indiriyor Windows.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 3 Ağustos 2022 #5 Sordum.org üzerinden Defender Control indirip devre dışı bırakabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Uzun zamandır kullanıyorum henüz problem yaşamadım. Ara sıra hataları olabiliyor onu da güncellemeyle düzeltiyorlar. Artı 0 Eksi
Sordum.org üzerinden Defender Control indirip devre dışı bırakabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Uzun zamandır kullanıyorum henüz problem yaşamadım. Ara sıra hataları olabiliyor onu da güncellemeyle düzeltiyorlar.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 3 Ağustos 2022 #6 WinAeroTweaker indirip defender'ı oradan devre dışı bırakabilirsiniz. Farklı Windows ayarlarını da değiştirmeniz mümkün. Artı 0 Eksi
WinAeroTweaker indirip defender'ı oradan devre dışı bırakabilirsiniz. Farklı Windows ayarlarını da değiştirmeniz mümkün.
KS KS R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #7 Silinen üye dedi: Sordum.org üzerinden Defender Control indirip devre dışı bırakabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Uzun zamandır kullanıyorum henüz problem yaşamadım. Ara sıra hataları olabiliyor onu da güncellemeyle düzeltiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yeniden açılır mı? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sordum.org üzerinden Defender Control indirip devre dışı bırakabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Uzun zamandır kullanıyorum henüz problem yaşamadım. Ara sıra hataları olabiliyor onu da güncellemeyle düzeltiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yeniden açılır mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #8 Defender Control ile tekrar açılmadığı sürece aktif olmuyor. Artı 0 Eksi