Windows 10'da Defender tam koruma olarak yeterli midir?

metothe1112

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar esenlikler dilerim. Uzun süredir Kaspersky Total Security kullanıyorum. (2 yıllık orijinal satın aldım) geçtiğimiz günlerde Kaspersky'in kapsamlı korumada her gün Full tarama yaptırmama rağmen yetersizliği yüzünden bilgisayarım virüs kaynaklı birden fazla kez çöktü ve dosyalarımı dahi kurtaramadan temiz kurulum yapmak zorunda kaldım. Kaspersky'a olan güvenim çok fazla düştü artık kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum. Şimdi benim kripto cüzdanlarım ve birçok kripto borsası gibi yatırım sağladığım bankalar vs. araçlar uygulamalar mevcut bilgisayarımda bilgisayarımı en iyi derecede tüm virüslerin rootkitlerin ve saldırıların vs... Hepsinden sorunsuz üst düzey korunmasını istiyorum. Bunun için Windows 10'da sabit Defender antivirüs yeterli midir? Yoksa önerebileceğiniz antivirüs programı var mıdır? Varsa önerir misiniz? Av-test sitesinde baktım hoşuma giden gdata antivirüsü var ama İngilizce bilmiyorum yeterli midirde önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Defender yetersiz buna bakabilirsiniz deneme surum ile tarattim virüs bulup sildi bilgisayarım hızlandı Malwarebytes.

Açıkçası normal kullanırsanız ve tıkladığınız yere dikkat ederseniz yeterli. Ben hiçbir sorun yaşamıyorum.

Zaten uzun süredir hep normal kullandım. Kaspersky bence iyi olmayan antivirüs benim bizzat denemelerim sonucu... Parasınıda hak etmiyor.

Antivirüs programları bile %100 koruma sağlayamıyor. Ama bilinçli bir kullanıcı isen Defender yeterlidir.

Orası kesin bunun bilincindeyim. Ama şunu kullansan daha iyi korumada olursun dediğiniz kendini ıspatlamış denenmiş bir antivirüs arıyorum.

Norton ve BitDefender dışında Comodo'ya bakabilirsin (incelemeni tavsiye ederim kullanmasan bile) ücretsiz ve gayet iyi bir program üstelik çoğu ücretli antivirüsten daha iyi ve koruması sağlam bir programdır.

Son düzenleme:
Kişiden kişiye değişir, eğer program filan indirmiyorsan yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…