Windows 10'da "DISM error: 11" hatası

Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum.

The DISM log file can be found at c:/windows/logs/dism/dism.log hatasıyla karşılaştım ve evet C de dism.log dosyası yok bunu nasıl halledebilirim? Yardımcı olur musunuz? Klasör nasıl eksiltebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    913,9 KB · Görüntüleme: 196
Aracı kullanıp deneyin. Hatalar varsa Windows hasar almış gözüküyor.

Yok ustam fayda görmez ben dosyaları eksiltmek istiyorum.

Bunu yapmaya çalışıyorum.

Buradaki yazıyı.
Bu yazımızda, Windows 7 veya 8'e driver entegre etmeyi işleyeceğiz. Konuda geçen sürücü harflerini, kendi bilgisayarınıza göre düzenlemeniz gerekir. Önemli uyarı: Kurulum sonrası boyut artacaktır en azından 30 GB'lık bir hard diske kurulum yapınız. Ve driver gömme işlemlerini yeterli boş alanı olan bir sürücünüzde yapınız masaüstü önerilmez. Ben bu yöntemle driver pack solition programının veri tabanını entegre ettim ve hepsi düzgünce kuruldu. Hata verirse, c\Windows\dism klasöründeki log dosyasından kontrol edip, hatalı klasörleri eksiltmeniz gerekiyor. Çok fazla ayrıntıya girmeyeceğim takıldığınız bir nokta olursa, buradan sorup cevap alabilirsiniz. Tekrar ediyorum; D e gibi sürücü harflerini, W7 Windows 7 Windows 7 gibi Windows 7 klasörlerinizi ve driver dosyalarının bulunduğu klasörleri kendi şartlarınıza ve ortamınıza göre ayarlayınız ya da kodları değiştiriniz. Yani varsa D sürücünüze W7 diye klasör açıp, içine Windows 7 dosyalarınızı kopyalıyorsunuz. ISO şeklinde olmayacak yani. İsterseniz ISO dosyasını oraya atıp, WinRAR ile buraya çıkar diyerek de dosyaları W7 klasörüne çıkarabilirsiniz. Bu arada D sürücüsüne Mount adında bir boş klasör açmayı unutmuyoruz. Driver larımızıda, D sürücüsündeki drivers klasörüne topluyoruz.
Aşağıdan Windows wim dosyasının özel bilgilerini öğreniyoruz.

@Yener K.

Windows 10 kullanıyorum.

The DISM log file can be found at c:/windows/logs/dism/dism.log hatasıyla karşılaştım ve evet C de dism.log dosyası yok bunu nasıl halledebilirim? Yardımcı olur musunuz? Klasör nasıl eksiltebilirim?

Yapmaya çalıştığınız işlem nedir? Wim dosyasını Mount etmek mi? Hatanız name kullanmak. Name yerine index kullanın. GetWim-Info ile Index'ini öğrenip yapın. Ya da en hızlı yöntem 7-ZIP kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı