Windows 10'da Donanımsal Mavi Ekran

• Konuyu başlatan NuKa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 544

NuKa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Windows 10'u üç aydır kullanıyorum ama harici ekran kartım biostan kapalı olarak. Bunun nedeni ekran kartımı Windows 10'a bir türlü sevdirememiş olmam. Amd+İntel hybrid geçişli ekran kartlarını kullanıyorum. Donanımı ayrıntılı olarak alta yazacağım. Bazı kişilerde herhangibir sorun yokmuş. Bende neden böyle oluyor anlamıyorum. İntelde bir sıkıntı yok sorun çıkaran Amd. Son çıkarılmış sürücüleri denememe rağmen sonuç aynı. Win 8.1'de hiç sıkıntı almadım. Windows 10'u yükseltme değil de UEFI ile temiz kurulum yaptım. Amdyi biostan aktif edince sürücüsünü kurduktan sonra her 10 dk içinde mavi ekran veriyor. Çıldırttı artık. İntel onboard kart ile oyunlarda pek bir performans alamayız haliyle. Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun. Belki forumda benzer konu vardır ama ben yeniyim. Varsa da yönlendiriniz.
  • Sony Vaio Sve14a3v1ew
  • 8 GB ddr3 1600 mhz Ram
  • İntel Core i5 3230M CPU
  • Amd Radeon HD 7600M Series GPU
  • İntel HD Graphics 4000 GPU

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı