Dehood Femtopat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 Bilgisayarımdaki driverları güncellemek istiyorum ama programlardan güncelleyince bilgisayar yavaşlıyor. Nasıl driverlarımı güncelleyebilirim?
Bilgisayarımdaki driverları güncellemek istiyorum ama programlardan güncelleyince bilgisayar yavaşlıyor. Nasıl driverlarımı güncelleyebilirim?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 24 Eylül 2024 #2 Dehood dedi: Bilgisayarımdaki driverları güncellemek istiyorum ama programlardan güncelleyince bilgisayar yavaşlıyor. Nasıl driverlarımı güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Her bir driver'ı üreticinin kendi sitesinden indirmek en iyi, en güvenlisi ve muhtemelen en günceli olacaktır. Artı 0 Eksi
Dehood dedi: Bilgisayarımdaki driverları güncellemek istiyorum ama programlardan güncelleyince bilgisayar yavaşlıyor. Nasıl driverlarımı güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Her bir driver'ı üreticinin kendi sitesinden indirmek en iyi, en güvenlisi ve muhtemelen en günceli olacaktır.
KS KS Dehood Femtopat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 DarkMen dedi: Her bir Driver'ı üreticinin kendi sitesinden indirmek en iyi, en güvenlisi ve muhtemelen en günceli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hangir driverların güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Artı 0 Eksi
DarkMen dedi: Her bir Driver'ı üreticinin kendi sitesinden indirmek en iyi, en güvenlisi ve muhtemelen en günceli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hangir driverların güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 24 Eylül 2024 #4 Dehood dedi: Hangir driverların güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Mevcut donanımların sürücülerini indirsen güncel ise sürücü güncel olduğunu belirtir ve tekrar kurmaz. Artı 0 Eksi
Dehood dedi: Hangir driverların güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Mevcut donanımların sürücülerini indirsen güncel ise sürücü güncel olduğunu belirtir ve tekrar kurmaz.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 24 Eylül 2024 #5 Dehood dedi: Hangir driverların güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi üzerinden hâlihazırda yüklü olan driverin sürümünü ve üretici sitesindeki en güncel driverin sürümünü kontrol edin. Eşleşiyorsa günceldir. Artı 0 Eksi
Dehood dedi: Hangir driverların güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi üzerinden hâlihazırda yüklü olan driverin sürümünü ve üretici sitesindeki en güncel driverin sürümünü kontrol edin. Eşleşiyorsa günceldir.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 24 Eylül 2024 #6 Dehood dedi: Bilgisayarımdaki driverları güncellemek istiyorum ama programlardan güncelleyince bilgisayar yavaşlıyor. Nasıl driverlarımı güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Soru yazarken bilgisayar yeteneklerini SSD, ram ekran kartı vb. model yazarsan cavaplar daha verimli olabilir. Artı 0 Eksi
Dehood dedi: Bilgisayarımdaki driverları güncellemek istiyorum ama programlardan güncelleyince bilgisayar yavaşlıyor. Nasıl driverlarımı güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Soru yazarken bilgisayar yeteneklerini SSD, ram ekran kartı vb. model yazarsan cavaplar daha verimli olabilir.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 24 Eylül 2024 #7 ORHAN.2024 dedi: Soru yazarken bilgisayar yeteneklerini SSD, ram ekran kartı vb. model yazarsan cavaplar daha verimli olabilir. Genişletmek için tıkla... Driver'ların SSD, RAM ile alakası ne? Artı 0 Eksi
ORHAN.2024 dedi: Soru yazarken bilgisayar yeteneklerini SSD, ram ekran kartı vb. model yazarsan cavaplar daha verimli olabilir. Genişletmek için tıkla... Driver'ların SSD, RAM ile alakası ne?
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 24 Eylül 2024 #8 DarkMen dedi: Driver'ların SSD, RAM ile alakası ne? Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemeler sistem yeteneklerini sorabilir. Artı 0 Eksi
DarkMen dedi: Driver'ların SSD, RAM ile alakası ne? Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemeler sistem yeteneklerini sorabilir.