Windows 10'da ekran parlaklığı ayarı yok

murty0

Hectopat
Laptop kullanıyorum ve format atıp Ognitorenks yükledim. FN tuşlarıyla olmuyor, ayarlarda parlaklık yazdığım da ekran ayarlarına girdiğimde de bu ayar yok. En son böyle olduğunda Update yaparak çözmüştüm fakat Update yapmak istemiyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Laptop kullanıyorum ve format atıp ognitorenks yükledim. FN tuşlarıyla olmuyor, ayarlarda parlaklık yazdığım da ekran ayarlarına girdiğimde de bu ayar yok. En son böyle olduğunda Update yaparak çözmüştüm fakat Update yapmak istemiyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Aygıt yöneticisinde görüntü aygıtlarını açıp fotoğraf atabilir misiniz?

Laptop kullanıyorum ve format atıp ognitorenks yükledim. FN tuşlarıyla olmuyor, ayarlarda parlaklık yazdığım da ekran ayarlarına girdiğimde de bu ayar yok. En son böyle olduğunda Update yaparak çözmüştüm fakat Update yapmak istemiyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yüksek ihtimalle ekran kartı sürücü kurulmamış öncekinden güncelleme ile düzeldi demişsiniz. Update sürücü kurmuş demektir. O zaman laptopun sitesine girip modelini aratıp grafik sürücüleri kısmını indirip kurman lazım yoksa Update kullanman gerek başka yolla çözemezsin.

Aygıt yöneticisinde görüntü aygıtlarını açıp fotoğraf atabilir misiniz?

Yüksek ihtimalle ekran kartı sürücü kurulmamış öncekinden güncelleme ile düzeldi demişsiniz. Update sürücü kurmuş demektir. O zaman laptopun sitesine girip modelini aratıp grafik sürücüleri kısmını indirip kurman lazım yoksa Update kullanman gerek başka yolla çözemezsin.
Ekran kartı sürücüsünü kurmuştum zaten hocam, format attığımda ilk yaptığım şeydir. Harici bir program vs var mıdır peki parlaklığı ayarlatabilen ?
Ekran Alıntısı.PNG

Hocam ekran kısmında olması gerekiyor.
Hocam yazdığım gibi ekran kısmında yok.

Ekran kartı sürücüsünü kurmuştum zaten hocam, format attığımda ilk yaptığım şeydir. Harici bir program vs var mıdır peki parlaklığı ayarlatabilen? Eki Görüntüle 1882218

Hocam yazdığım gibi ekran kısmında yok.

Sürücü kurulmamış agam temel görüntü diyor laptopunun driver sitesine gir modeli veya seri numarasını ara orada 2 tane ekran kartı olacak biri NVIDIA o zaten kurulmuş diğerini kur çözülür.

Sürücü kurulmamış agam temel görüntü diyor laptopunun driver sitesine gir modeli veya seri numarasını ara orada 2 tane ekran kartı olacak biri NVIDIA o zaten kurulmuş diğerini kur çözülür.
O ekran kartına takılı olduğundan ekran o sürücü olmadan mümkün değil

İstersen cihazın modelini ve markasını söyle ben direk onun sürücü linkini atayım oradan kur.

O ekran kartına takılı olduğundan ekran o sürücü olmadan mümkün değil

İstersen cihazın modelini ve markasını söyle ben direk onun sürücü linkini atayım oradan kur.
Allah razı olsun hocam, intel graphics driver indirerek sorunu çözdüm :)

Ekran Alıntısı.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı