Windows 10'da en beğendiniz özellik nedir?

Bilgisayarımda hem kulaklık hem de hoparlör takılıyken istediğim uygulamanın sesini kulaklığımdan alıyorken aynı anda açtığım müziğin sesini hoparlöre verebiliyordum. Önceki sürümlerde var mıydı bilmiyorum ama Windows 10'da keşfetmiştim benim için çok kullanışlıydı.

Arkadaşlar Windows 10'da en beğendiniz, hoşunuza giden özellik nedir? Hem de bu sayede bende dahil belki birçok kişi bilmediği özellikleri öğrenebilir.
Kesinlikle xbox game bar. En eski işlemcilerde bile çok iyi çalışıyor.

"Slide to shut down" diye bir özellik var masaüstüne kısayol oluşturup açtığımda İphone'daki gibi bir şeyi çekince bilgisayarı kapatıyor.

Koyu tema desteği. Windows Gezgini'nin kendisine bile koyu tema gelmesi. Önceki Windows sürümlerinde yoktu bu, severek kullanıyorum.

Başlat menüsü. Başlat menüsünün en iyi hali Windows 10 da.

Şu haliyle hem işlevsel hemde derli toplu bir sistem. Ayrıca yıllar içerisinde çok güzel toparladı performans konusunu Microsoft.

Başlangıç menüsü. Başlangıcı tam ekran kullanıyorum ve kendi deyimimle Windows'un çekmecesi diyorum. İstediğim uygulamayı, ayarı, klasörü ekleyebiliyorum. Fareyi sol alta sürükleyip bastığımda ihtiyacım olan çoğu şey çat diye karşıma çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…