Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2017 #1 Benim bilgisayar da 2 GB RAM var. Bunun 1,40'ını yiyor(Bilgisayar ilk açıldığı vakitlerde). Bu sorunu nasıl çözerim ? Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2017
Benim bilgisayar da 2 GB RAM var. Bunun 1,40'ını yiyor(Bilgisayar ilk açıldığı vakitlerde). Bu sorunu nasıl çözerim ? Şimdiden teşekkürler
Turaluss Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2017 #2 Şimdiki zamanda 2 gb ram çok az. O yüzden ram takviyesi en iyisi olacaktır.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 12 Aralık 2017 #3 Level Up dedi: Benim bilgisayar da 2 GB RAM var. Bunun 1,40'ını yiyor(Bilgisayar ilk açıldığı vakitlerde). Bu sorunu nasıl çözerim ? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Artık işletim sistemleri fazla RAM kullanıyorlar RAM yükseltmek şart.
Level Up dedi: Benim bilgisayar da 2 GB RAM var. Bunun 1,40'ını yiyor(Bilgisayar ilk açıldığı vakitlerde). Bu sorunu nasıl çözerim ? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Artık işletim sistemleri fazla RAM kullanıyorlar RAM yükseltmek şart.