Öncelikle selam. Ben bilgisayarımı formatladım fakat dosyalarımı geri getirmek isitiyorum yani eski Windows 10'a geçmek istiyorum ancak geri yükleme noktası oluşturmadı. Nasıl eski haline geri getirebilirim?
Dosyalarınızı sildiyseniz geri getirmeniz mümkün değildir. Araştırırsanız önünüze 3.parti programlar çıkacaktır, fakat hiçbiri iyi bir sonuç vermeyecektir. Geçmiş olsun, geri dönüş noktası yoksa yapacak bir şey yok.
Dosyalarınızı sildiyseniz geri getirmeniz mümkün değildir. Araştırırsanız önünüze 3.parti programlar çıkacaktır, fakat hiçbiri iyi bir sonuç vermeyecektir. Geçmiş olsun, geri dönüş noktası yoksa yapacak bir şey yok.
Format attığınızda bilgisayarınızdaki tüm dosyalar silinir, en baştan Windows kurulumu yapar. Sizin silmenizle sistemin silmesi arasında fark yok. Geri getiremezsiniz.
3. parti uygulamalar ile bir ihtimal gelebilir. Anlatmaya çalıştım ama galiba anlatamayacağım size bir makale bırakıyorum tam okumadım fakat 'Bir Dosya Silindiği Zaman Ne Olur?' yerinde güzel açıklamış gibiler.
3. parti uygulamalar ile bir ihtimal gelebilir. Anlatmaya çalıştım ama galiba anlatamayacağım size bir makale bırakıyorum tam okumadım fakat 'bir dosya silindiği zaman ne olur?' yerinde güzel açıklamış gibiler.