Çözüm Windows 10'da Fotoğraf Görüntüleyicisini Açmak

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam Allah ne muradın varsa versin.

Size de hayırlı günler dostum, Allah razı olsun, gerçekten windows10 ve 11'e geçip de fotoğraf uygulamasının kullanışsız oluşunu gören gerçek kullanıcılara ilaç gibi oldu bu çözüm. Ellerinize sağlık ^^

Merhaba. Bende de fotoğraflar açılmıyor şu anda bunu yapmak için geldim fakat sağ tık yaptığımda not defteri ekleyebiliyordum fakat şu an 'yeni' kısmında 3 tane şey var ve not defteri falan yok. Bu sorunu nasıl düzelteceğim ?

Muhtemelen sağlıklı bir office kurulmamış, lütfen bilgisayarınıza office kurulmuş mu bakınız. Yoksa kurun düzelecektir ve sağ tıklayınca '' yeni '' sekmesinde çokça uygulama görülecektir.

Teşekkürler. Yazdırma fonksiyonlarında orijinal Sharp driver özellikleri gelmiyordu sadece Windows seçenekleri geliyordu. Şimdi orijinal Sharp driver özelliklerinden istediğim seçeneği seçebiliyorum. Teşekkürler tekrar.

Tşk bunlar niye o yavaş uygulamayı kullanmaya zorluyordu ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…