Çözüm Windows 10'da Fotoğraf Görüntüleyicisini Açmak

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bunları yaptım ancak Artık hiçbir windows 10 uygulaması açılmıyor bunu nasıl geri alabiliriz:?

Kod dışında yazdığım yazıları da kopyalamış olabilirsiniz. Sistem geri yüklemek sorunu çözebilir sanırım.

Bunun için seni Nobel'e aday gösterebilirim Neydi o antin kuntin uygulama ya. Teşekkür ederim.

Teşekkürler. Windows 10 kabus gibi. Resmen savaş yapıyoruz. Bu nedir kardeşim ...

Merhaba. Bütün işlemleri yaptım fotoğraf görüntüleyicisi çalıştı. Ama şimdi de bilgisayar kapanmıyor. Zorla kapattım fişi çekerek kapattım tekrar açtığımda ise 'Dipawaymode.exe error' hatası verdi ve sonrası kendi kendi ne reset attı. Açılırken kayıt defteri düzenleyicisi çalışıyor. Bilgisayarı her açtığımda bunu yapıyor. Acaba yanlış bir işlem mi yaptım

Forumda ve internette küçük bir araştırma yaptığımda ASUS bilgisayarlar ile ilgili olan bir sorun olduğunu gördüm. Son zamanlarda yüklediğiniz bir program veya güncellediğiniz bir sürücü bu soruna neden olmuş olabilir. Bilgisayarda sistem geri yüklemesi yapabilirsiniz isterseniz. Fakat ilgili konunuzun uzmanı olmadığım için pek yardımcı olamayacağım.

Bir olay bu kadar can sikabilirdi hakikaten elleriniz dert gormesin buyuk bir dertten kurtardiniz. Bu sayede sitenizide ogrenmis olduk temiz, anlasilir ve kaliteli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…