Çözüm Windows 10'da Fotoğraf Görüntüleyicisini Açmak

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
teşekkürler oldu ancak merak ettiğim bir şey var yaptıktan sonra viewer dosyasını bilgisayardan silsek eskiye dönmez dimi?

teşekkürler oldu ancak merak ettiğim bir şey var yaptıktan sonra viewer dosyasını bilgisayardan silsek eskiye dönmez dimi?

Herhangi bir sorun olmaz. Kayıt dosyasındaki verileri Kayıt Defterine eklediğiniz için artık o viewer.reg dosyası ile ilgili bir bağ kalmaz. Tabii belki sonra başka bir formatta kullanmak üzere saklayabilirsiniz.

kardeş eline koluna sağlık çok saolasın. iyi dileklerimle...

dediginizi yaptım tşk ederim sırf bu yüzden üye oldum. tşkler

Gerçekten bu çözüme ihtiyacım vardı. Windows 10'a geçeli 2-3 ay oldu. Nefret ettirmişti Windows 10'un fotoğraf görüntüleyicisi. Google'a arattım ilk bizim forumun konusu çıktı ve çözümü uyguladım. Artık Windows 8'deki fotoğraf görüntüleyicisiyle açıyorum resim dosyalarını. Daha hızlı ve daha net. Teşekkürler Technopat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…