Çözüldü Windows 10'da geçmiş bildirimlere bakılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bildirim kutuma ya emailden ya da Microsoft Store'dan bildirim geldi. Bilmem neyi kullandığınız için 3 aylık teşekkür amaçlı Game Pass hediyesi diye. Bildirime tıkladım ama bildirim kayboldu ve şu an bulamıyorum :D bilen varsa anlatabilir mi? Ya da daha önce böyle bir şey başına gelen varsa bildirimin nereden geldiğini söyleyebilecek var mı?
Edit: Biraz internetten baktım şu şekil bir mesaj geldi.

Xbox Game Studios'un en yeni bilgisayar oyunlarını oynadığınız ve bu oyunların başarısını desteklediğiniz için teşekkür ederiz! Çıktıkları günden itibaren 28 Şubat 2022'ye kadar bilgisayarda Halo Infinite, Forza Horizon 5 veya Age of Empires IV'ü oynadıysanız size memnuniyetimizi göstermek için 3 aylık PC Game Pass denemesi (yalnızca yeni üyelere) sunuyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıda ki adresten Microsoft hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygunluk durumunu kontrol edin tuşuna tıklayarak kodunuzu alabilirsiniz. Güle güle kullanın.

Aşağıda ki adresten Microsoft hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygunluk durumunu kontrol edin tuşuna tıklayarak kodunuzu alabilirsiniz. Güle güle kullanın.

Çok sağol kral abim. Yalnız bu kod ne zamana kadar geçerli ona göre saklamayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı