HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 19 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar yeni SSD alıp PC formatladım fakat şu klasörün yan tarafını nasıl getirebilirim? İlki benim bilgisayarım, 2. ise olmasını istediğim. Daha yüksek çözünürlüklü bulamadım, kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
Arkadaşlar yeni SSD alıp PC formatladım fakat şu klasörün yan tarafını nasıl getirebilirim? İlki benim bilgisayarım, 2. ise olmasını istediğim. Daha yüksek çözünürlüklü bulamadım, kusura bakmayın.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 20 Mayıs 2021 #2 Disk yönetiminden harf atadınız mı? Ayrıca format atarken nasıl ayarladınız?
HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 20 Mayıs 2021 #3 Er73748 dedi: Disk yönetiminden harf atadınız mı? Ayrıca format atarken nasıl ayarladınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ben diski bölmek istemiyorum sadece klasörün sol taraflarında erişebileceğim kısayollar vardı onu istiyorum.
Er73748 dedi: Disk yönetiminden harf atadınız mı? Ayrıca format atarken nasıl ayarladınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ben diski bölmek istemiyorum sadece klasörün sol taraflarında erişebileceğim kısayollar vardı onu istiyorum.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 20 Mayıs 2021 #4 HiJuniO7R dedi: Hocam ben diski bölmek istemiyorum sadece klasörün sol taraflarında erişebileceğim kısayollar vardı onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış anladım. Ben diski göremiyorsunuz sandım. Kusura bakmayın. Dosya gezgininden görünüm kısmından gezinti bölmesini açın.
HiJuniO7R dedi: Hocam ben diski bölmek istemiyorum sadece klasörün sol taraflarında erişebileceğim kısayollar vardı onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış anladım. Ben diski göremiyorsunuz sandım. Kusura bakmayın. Dosya gezgininden görünüm kısmından gezinti bölmesini açın.