Windows 10'da görüntü kalitesiz

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba, bir zamanlar Windows 7'den 10'a geçmek istemiştim fakat geçtiğimde ekran çözünürlüğü ve kalitesizlik sorunu ile karşılaştım. Ekran gerçekten çok kötü gözüküyordu. Fakat Windows 7'de ekran sorunsuz gayet normal gözüküyor. Tekrar Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım. Çözümü varsa nedir?

Sistem bilgileri: Pentium(r) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 series ekran kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, 2 GB top. Bellek, Windows 7.

Merhaba, bir zamanlar Windows 7'den 10'a geçmek istemiştim fakat geçtiğimde ekran çözünürlüğü ve kalitesizlik sorunu ile karşılaştım. Ekran gerçekten çok kötü gözüküyordu. Fakat Windows 7'de ekran sorunsuz gayet normal gözüküyor. Tekrar Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım. Çözümü varsa nedir?

Sistem bilgileri: Pentium(r) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 series ekran kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, 2 GB top. Bellek, Windows 7.

Windows 10'da iken ekran kartı sürücülerini kurmadığın için görüntü kötü gözüküyor olabilir mi?

Windows 10'da iken ekran kartı sürücülerini kurmadığın için görüntü kötü gözüküyor olabilir mi?
Catalyst ile uğraşmaya değmez uyumlu değil. Görüntü sürücüsü hd3650'de otomatik algılanıyor onda da algılamıştır büyük ihtimal. Algılamadıysa aygıt yöneticisinden görüntü sürücüsünü kurup geçmesi lazım.
Sürücü güncel mi diye soran gençler kart 13 yıllık.

Sürücüler güncel mi? Ayrıca ekran kartınız ATI Radeon 4630 olmasın? Sitede bulamadım.
ekran.png

Burdan anlaşılmaz da model önemli değil %90 4650'dir zaten. W10 kuruluyken konu açsan daha iyi yardımcı olurduk. Aygıt yöneticisinde soru işaretli aygıt var mıydı?
Galiba çözümü buldum, ekran kartımın Windows 10 destekleyen bir sürümü mevcut. Şuan onu indiriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı