Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 5 Temmuz 2021 #11 usena dedi: Galiba çözümü buldum, ekran kartımın Windows 10 destekleyen bir sürümü mevcut. Şuan onu indiriyorum. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi sitesinden indirin. Başka sitelere güvenmeyin.
usena dedi: Galiba çözümü buldum, ekran kartımın Windows 10 destekleyen bir sürümü mevcut. Şuan onu indiriyorum. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi sitesinden indirin. Başka sitelere güvenmeyin.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 5 Temmuz 2021 #12 Falsey dedi: AMD'nin kendi sitesinden indirin. Başka sitelere güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... AMD sitesi biraz karışık geldi, bulmam biraz zaman alacak ama teşekkürler.
Falsey dedi: AMD'nin kendi sitesinden indirin. Başka sitelere güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... AMD sitesi biraz karışık geldi, bulmam biraz zaman alacak ama teşekkürler.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 5 Temmuz 2021 #13 usena dedi: AMD sitesi biraz karışık geldi, bulmam biraz zaman alacak ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 geçmeniz gerek yoksa bu iş olmaz.
usena dedi: AMD sitesi biraz karışık geldi, bulmam biraz zaman alacak ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 geçmeniz gerek yoksa bu iş olmaz.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 5 Temmuz 2021 #14 Falsey dedi: Eki Görüntüle 1096973 Windows 8.1 geçmeniz gerek yoksa bu iş olmaz Genişletmek için tıkla... Falsey dedi: Eki Görüntüle 1096973 Windows 8.1 geçmeniz gerek yoksa bu iş olmaz. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkür ederim.
Falsey dedi: Eki Görüntüle 1096973 Windows 8.1 geçmeniz gerek yoksa bu iş olmaz Genişletmek için tıkla... Falsey dedi: Eki Görüntüle 1096973 Windows 8.1 geçmeniz gerek yoksa bu iş olmaz. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkür ederim.
H hacker_127 Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #15 usena dedi: Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Driver indirmeyi Windowsa bırakmayı deneyin, Windows aşağı yukarı bitün driverları yüklüyor,
usena dedi: Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Driver indirmeyi Windowsa bırakmayı deneyin, Windows aşağı yukarı bitün driverları yüklüyor,