rodiyilmaz Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:26 #1 Gördüğünüz gibi bozulmalar vs. oluyor tarayıcı da imleç üzerine gittiğinde kayboluyor. Masaüstünde veya oyunlarda bir problem yaşamıyorum. Dosya Ekleri 1761323036136.png 966,2 KB · Görüntüleme: 21
Gördüğünüz gibi bozulmalar vs. oluyor tarayıcı da imleç üzerine gittiğinde kayboluyor. Masaüstünde veya oyunlarda bir problem yaşamıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:31 #2 rodiyilmaz dedi: Gördüğünüz gibi bozulmalar vs. oluyor tarayıcı da imleç üzerine gittiğinde kayboluyor. Masaüstünde veya oyunlarda bir problem yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız AMD sanırım. Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatın.
rodiyilmaz dedi: Gördüğünüz gibi bozulmalar vs. oluyor tarayıcı da imleç üzerine gittiğinde kayboluyor. Masaüstünde veya oyunlarda bir problem yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız AMD sanırım. Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatın.
caganataly Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:31 #3 rodiyilmaz dedi: Gördüğünüz gibi bozulmalar vs. oluyor tarayıcı da imleç üzerine gittiğinde kayboluyor. Masaüstünde veya oyunlarda bir problem yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız atabilir misiniz hocam?
rodiyilmaz dedi: Gördüğünüz gibi bozulmalar vs. oluyor tarayıcı da imleç üzerine gittiğinde kayboluyor. Masaüstünde veya oyunlarda bir problem yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız atabilir misiniz hocam?
rodiyilmaz Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:48 #4 caganataly dedi: Eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... evet Einstein dedi: Ekran kartınız AMD sanırım. Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... evet amd kullanıyorum 7700xt hemen deniyorum
caganataly dedi: Eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... evet Einstein dedi: Ekran kartınız AMD sanırım. Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... evet amd kullanıyorum 7700xt hemen deniyorum