Windows 10'da güncelleme alınca bilgisayar çöküyor

Amomhrer

Yoctopat
Arkadaşlar Windows 10'da bilgisayarı güncellediğim zaman bilgisayarım çöküyor donuyor yanıt vermiyor. Reset atmak zorunda kalıyorum birkaç kere daha böyle olunca format atıp güncellemeleri kapatım olay düzeldi ama güncellemeler kendiliğinden açılmış güncelleme almış ve bilgisayar yanıt vermiyor. Çöküyor reset atmak zorunda kalıyorum çözümü nedir? Format atıp güncellemeleri nasıl kökten kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistem nedir? Acaba sıcaklık çok yüksekse güncelleme yaparken sıcaklıktan dolayı mı öyle oluyor? Sistem özellikleri çok eskiyse ya da disk problemliyse olabilir ama böyle bir şeyin olması tuhaf baştan Windows'u kurduysanız. Güncelleştirmeleri ise Windows Update blocker ile tamamen kapatabilirsiniz.

@Amomhrer peki, bu sorunu ne zaman yaşamaya başladınız? İsterseniz güncelleştirmeleri 1 ay falan almayın yeni güncelleştirme gelince tekrar deneyin.

Format atıp güncellemeleri kapatacağım mecbur tekrar bir ton dosya indireceğim.

Anlıyorum, format ekranında diskinizi biçimlendirmeden / silmeden kurarsanız verileriniz gitmez ancak oyunlarınızı yeniden kurmanız gerekebilir yani çalışmayabilirler Regedit girdilerinden dolayı. Ben verileriniz önemliyse yedekleyip temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…