Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Windows güvenliği diye arama bölgesinde aratıyorum, fakat girince hiçbir şeye basamıyorum. Çözümü nedir?
Windows güvenliği diye arama bölgesinde aratıyorum, fakat girince hiçbir şeye basamıyorum. Çözümü nedir?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 19 Şubat 2024 #2 Rub dedi: Windows güvenliği diye arama bölgesinde aratıyorum, fakat girince hiçbir şeye basamıyorum. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2120674 Genişletmek için tıkla... Burayı ayarlardan mı açtınız direk Windows güvenliği uygulaması mı?
Rub dedi: Windows güvenliği diye arama bölgesinde aratıyorum, fakat girince hiçbir şeye basamıyorum. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2120674 Genişletmek için tıkla... Burayı ayarlardan mı açtınız direk Windows güvenliği uygulaması mı?
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 Ahmt1 dedi: Burayı ayarlardan mı açtınız direk Windows güvenliği uygulaması mı? Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim hiçbirinde açılmıyor.
Ahmt1 dedi: Burayı ayarlardan mı açtınız direk Windows güvenliği uygulaması mı? Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim hiçbirinde açılmıyor.