H hamambasi Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar önceden bilgisayarı actigimda şifremi giriyordum ama Microsoft hesabı girdikten sonra bana zorla sürekli Microsoft hesabımının oturumunu açtırıyor. Nasıl eski haline cevirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2024
Arkadaşlar önceden bilgisayarı actigimda şifremi giriyordum ama Microsoft hesabı girdikten sonra bana zorla sürekli Microsoft hesabımının oturumunu açtırıyor. Nasıl eski haline cevirebilirim?
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.070 Çözümler 13 11 Eylül 2024 #2 Önce yerel hesaba geçirin daha sonra şifre koyun büyük ihtimalle olacaktır.
H hamambasi Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #3 FutureLight dedi: Önce yerel hesaba geçirin daha sonra şifre koyun büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yerel hesaba nasıl geciş yapacağım bilginiz var mıdır hesaplarda yerel hesaba geçiş gibi bir şey yok.
FutureLight dedi: Önce yerel hesaba geçirin daha sonra şifre koyun büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yerel hesaba nasıl geciş yapacağım bilginiz var mıdır hesaplarda yerel hesaba geçiş gibi bir şey yok.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.070 Çözümler 13 11 Eylül 2024 #4 hamambasi dedi: Yerel hesaba nasıl geciş yapacağım bilginiz var mıdır hesaplarda yerel hesaba geçiş gibi bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden yaptığım için hatırlamıyorum fakat yapılabiliyor araştırılması lazım.
hamambasi dedi: Yerel hesaba nasıl geciş yapacağım bilginiz var mıdır hesaplarda yerel hesaba geçiş gibi bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden yaptığım için hatırlamıyorum fakat yapılabiliyor araştırılması lazım.