56Emirhan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 74 3 Ocak 2021 #1 Arkadaslar, ben internete baglanamyorum. Sadece Ethernet kablosu ile oluyor. Bunun bir cozumu olabilir mi?
Arkadaslar, ben internete baglanamyorum. Sadece Ethernet kablosu ile oluyor. Bunun bir cozumu olabilir mi?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Ocak 2021 #2 Bilgisayarınızda Wi-Fi mevcut mu? Değilse bir Wi-Fi adaptör kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS 56Emirhan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 74 3 Ocak 2021 #3 aydos dedi: Bilgisayarınızda Wi-Fi mevcut mu? Değilse bir Wi-Fi adaptör kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim PC Win 7 iken ben Win 10 yaptm 1 hafta sorunsuz kullandim ama bir gun bilgisayari actigimda interet yok dedi Wi-Fi mevcut adaptör kullaniyorum Artı 0 Eksi
aydos dedi: Bilgisayarınızda Wi-Fi mevcut mu? Değilse bir Wi-Fi adaptör kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim PC Win 7 iken ben Win 10 yaptm 1 hafta sorunsuz kullandim ama bir gun bilgisayari actigimda interet yok dedi Wi-Fi mevcut adaptör kullaniyorum
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #4 56Emirhan dedi: Benim PC Win 7 iken ben Win 10 yaptm 1 hafta sorunsuz kullandim ama bir gun bilgisayari actigimda interet yok dedi Wi-Fi mevcut adaptör kullaniyorum Genişletmek için tıkla... Başlat - Aygıt yöneticisi içinde yanında sarı işaret olan herhangi bir aygıt var mı? Artı 0 Eksi
56Emirhan dedi: Benim PC Win 7 iken ben Win 10 yaptm 1 hafta sorunsuz kullandim ama bir gun bilgisayari actigimda interet yok dedi Wi-Fi mevcut adaptör kullaniyorum Genişletmek için tıkla... Başlat - Aygıt yöneticisi içinde yanında sarı işaret olan herhangi bir aygıt var mı?
KS KS 56Emirhan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 74 19 Ocak 2021 #5 Dümdüz dedi: Başlat - aygıt yöneticisi içinde yanında sarı işaret olan herhangi bir aygıt var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim çok sağ ol ama sorunu çözdüm sorun Valorant ile çakışıyormus Valorant yükledigimde bilgisayarı yenıden baslat deyince baslattıgımda oluyor sonra Valorant'ı silip tekrar yenıden baslattıgımda düzeliyor. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Başlat - aygıt yöneticisi içinde yanında sarı işaret olan herhangi bir aygıt var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim çok sağ ol ama sorunu çözdüm sorun Valorant ile çakışıyormus Valorant yükledigimde bilgisayarı yenıden baslat deyince baslattıgımda oluyor sonra Valorant'ı silip tekrar yenıden baslattıgımda düzeliyor.