SarayBosna Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 110 Çözümler 2 19 Mart 2021 #1 Windows'da 2 farklı start menu var ya, ben simdi onları tek bir yere toplasam sıkıntı olur mu? Bir de olmazsa hangi klasore toplayayım?
Windows'da 2 farklı start menu var ya, ben simdi onları tek bir yere toplasam sıkıntı olur mu? Bir de olmazsa hangi klasore toplayayım?
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 1 Ekim 2023 #2 SarayBosna dedi: Windows'da 2 farklı start menu var ya, ben simdi onları tek bir yere toplasam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. SarayBosna dedi: Bir de olmazsa hangi klasore toplayayım? Genişletmek için tıkla... İkinci görseldekine toplamanı öneririm. Çoğu uygulama genel olarak kısayollarını oraya atıyor çünkü.
SarayBosna dedi: Windows'da 2 farklı start menu var ya, ben simdi onları tek bir yere toplasam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. SarayBosna dedi: Bir de olmazsa hangi klasore toplayayım? Genişletmek için tıkla... İkinci görseldekine toplamanı öneririm. Çoğu uygulama genel olarak kısayollarını oraya atıyor çünkü.