Windows 10'da internet gidip geliyor

KahinPanda

Zeptopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum. Evdeki diğer laptop ve telefonlarda kopma olmazken benim laptopumda sürekli Wi-Fi'da kopma oluyor sonra geri bağlanıyor, driverlar güncel. Ne yapmam lazım?

Adaptör mü kullanıyon eğer kullanıyorsan onda sorun olabilir belki bende adaptör var oda gidip gelirdi tak çıkar yaptım.

Windows 10 kullanıyorum. Evdeki diğer laptop ve telefonlarda kopma olmazken benim laptopumda sürekli Wi-Fi'da kopma oluyor sonra geri bağlanıyor, driverlar güncel. Ne yapmam lazım?

Hocam bir süre mobil verinize bağlı tutup deneyebilirsiniz eğer gene kopuyor ise sorun modemdedir.

Hocam bir süre mobil verinize bağlı tutup deneyebilirsiniz eğer gene kopuyor ise sorun modemdedir.
Benim telefon da sıkıntı vardı oda eski telefonum redmi 9t de çok kopma vardı hatta hot ve reeder s23 dede fark ettim ama modem den değilmiş çünkü modem değişti cihazlar da kronik sıkıntı varmış.

Wi-Fi hepmi kopuyor yoksa bağlı ama internet yok hatası falan mı veriyor gidince.

Bir şey indirirken indirme bir süre 0’a düşüyor sonrasında internet bağlantınızı kontrol edin diyor veya oyunda anlık droplanma oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…