6 698153 Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 8 27 Ağustos 2023 #1 Windows 10 kullanıyorum, laptopumda ısınma sorunu olduğu için işlemci güç seçeneklerinden maksimum işlemci değerini düşürecektim fakat ek güç ayarları kısmında işlemci güç yönetimi yoktu. Ayrıca güç seçeneklerinde sadece dengeli var. Nasıl çözerim?
Windows 10 kullanıyorum, laptopumda ısınma sorunu olduğu için işlemci güç seçeneklerinden maksimum işlemci değerini düşürecektim fakat ek güç ayarları kısmında işlemci güç yönetimi yoktu. Ayrıca güç seçeneklerinde sadece dengeli var. Nasıl çözerim?
Çözüm NoMatterWha 27 Ağustos 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et attığım dakikadan itibaren izlerseniz Windows'un gizlediği güç ayarlarını ve daha fazlasını aktif edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et attığım dakikadan itibaren izlerseniz Windows'un gizlediği güç ayarlarını ve daha fazlasını aktif edebilirsiniz.
NoMatterWha Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et attığım dakikadan itibaren izlerseniz Windows'un gizlediği güç ayarlarını ve daha fazlasını aktif edebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et attığım dakikadan itibaren izlerseniz Windows'un gizlediği güç ayarlarını ve daha fazlasını aktif edebilirsiniz.
KS KS 6 698153 Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 8 17 Eylül 2023 #3 Konu kilitlensin lütfen. Artı 0 Eksi