ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 16 Temmuz 2020 #11 eakn59 dedi: Excalibur servisi sıvı soğutmayı garanti dışı bırakacağını söyledi. Herhangi bir problemde bir başıma kalacağım. Şuan böyle kullanmamın bir sakıncası yok değil mi? İnanın bir problemle karşılacağım diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek derecelere çıkmıyorsa problem yok. Yaz aylarında 80 derece üstünü görmeniz normal.
eakn59 dedi: Excalibur servisi sıvı soğutmayı garanti dışı bırakacağını söyledi. Herhangi bir problemde bir başıma kalacağım. Şuan böyle kullanmamın bir sakıncası yok değil mi? İnanın bir problemle karşılacağım diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek derecelere çıkmıyorsa problem yok. Yaz aylarında 80 derece üstünü görmeniz normal.
Mustafa Eroğlu Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 220 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #12 80 derece her ne kadar yük altında normal bir değer olarak görülse de, ben de işlemcimi 70 derece üzerinde görünce tedirgin oluyorum. Onun için sıvı soğutucu aldım.
80 derece her ne kadar yük altında normal bir değer olarak görülse de, ben de işlemcimi 70 derece üzerinde görünce tedirgin oluyorum. Onun için sıvı soğutucu aldım.
eakn59 Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #13 Mustafa Eroğlu dedi: Firma sorunu garanti şartlarına zarar vermeden çözemez mi? Soğutucu yükseltmesini firma yaparsa yine mi garanti dışı oluyor? Genişletmek için tıkla... Firma yapıyor ama gelecek bir problemden sorumlu olmayacağını söylüyor. ekmeğin altındaki etiket dedi: Çok yüksek derecelere çıkmıyorsa problem yok. Yaz aylarında 80 derece üstünü görmeniz normal. Genişletmek için tıkla... Şuanlık güç kısık olarak oynuyorum umarım bir problem olmaz.
Mustafa Eroğlu dedi: Firma sorunu garanti şartlarına zarar vermeden çözemez mi? Soğutucu yükseltmesini firma yaparsa yine mi garanti dışı oluyor? Genişletmek için tıkla... Firma yapıyor ama gelecek bir problemden sorumlu olmayacağını söylüyor. ekmeğin altındaki etiket dedi: Çok yüksek derecelere çıkmıyorsa problem yok. Yaz aylarında 80 derece üstünü görmeniz normal. Genişletmek için tıkla... Şuanlık güç kısık olarak oynuyorum umarım bir problem olmaz.