troxima Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #1 5 senedir bu bilgisayarı kullanıyorum. 1 2 sene önce virüs bulaşmıştı. Bir hard diskim yok olmuştu. Bilgisayarı açınca da iki hard disk gözüküyordu. Birinde unlock diğerinde lock yazıyor. Bu diski nasıl açabilirim? Lenovo Ideapad mevcut. Dosya Ekleri IMG_6689.jpeg 119 KB · Görüntüleme: 78
5 senedir bu bilgisayarı kullanıyorum. 1 2 sene önce virüs bulaşmıştı. Bir hard diskim yok olmuştu. Bilgisayarı açınca da iki hard disk gözüküyordu. Birinde unlock diğerinde lock yazıyor. Bu diski nasıl açabilirim? Lenovo Ideapad mevcut.
neodev Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #2 WinPE gibi kurtarma USB'si hazırlayıp, içindeki Bitlocker kaldırma aracıyla veya disk kurtarma aracıyla disklerini kurtarabilirsin. WinPE Sergei Strelec Artı 0 Eksi
WinPE gibi kurtarma USB'si hazırlayıp, içindeki Bitlocker kaldırma aracıyla veya disk kurtarma aracıyla disklerini kurtarabilirsin. WinPE Sergei Strelec
KS KS troxima Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #3 neodev dedi: Winpe gibi kurtarma USB'si hazırlayıp, içindeki BitLocker kaldırma aracıyla veya disk kurtarma aracıyla disklerini kurtarabilirsin. WinPE Sergei Strelec Genişletmek için tıkla... YouTube'da anlatım videosu gibi bir şey var mı varsa atabilir misin? Artı 0 Eksi
neodev dedi: Winpe gibi kurtarma USB'si hazırlayıp, içindeki BitLocker kaldırma aracıyla veya disk kurtarma aracıyla disklerini kurtarabilirsin. WinPE Sergei Strelec Genişletmek için tıkla... YouTube'da anlatım videosu gibi bir şey var mı varsa atabilir misin?
neodev Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Seni uyarmam gerekir, ISO'yu yazdırırken isonun içindeki bazı programların eski olmasından ötürü antivirüsün seni uyarabileceğini söylemem lazım. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Seni uyarmam gerekir, ISO'yu yazdırırken isonun içindeki bazı programların eski olmasından ötürü antivirüsün seni uyarabileceğini söylemem lazım.