Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 1 Ağustos 2024 #1 Windows 10 tekrar yükledim, fakat şimdi ne klavye ne fare çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 BIOS'ta çalışıyorsa USB'ye Windows'u kurup tekrar format atın. Artı 0 Eksi
E EBT11 Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 959 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Enes Kessler dedi: Windows 10 tekrar yükledim, fakat şimdi ne klavye ne fare çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Wireless ise kablolu bir mouse bulup windows güncelleştirmeleri ve sürücüleri yüklemen lazım. Artı 0 Eksi
Enes Kessler dedi: Windows 10 tekrar yükledim, fakat şimdi ne klavye ne fare çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Wireless ise kablolu bir mouse bulup windows güncelleştirmeleri ve sürücüleri yüklemen lazım.
KS KS Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 1 Ağustos 2024 #4 Samet Celep dedi: BIOS'ta çalışıyorsa USB'ye Windows'u kurup tekrar format atın. Genişletmek için tıkla... PC yanıt vermiyor donma gibi bir şey oldu. EBT11 dedi: Wireless ise kablolu bir mouse bulup Windows güncelleştirmeleri ve sürücüleri yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Wireless değil. BIOS ile format attım düzeldi konu kilitlensin. Son düzenleme: 3 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Samet Celep dedi: BIOS'ta çalışıyorsa USB'ye Windows'u kurup tekrar format atın. Genişletmek için tıkla... PC yanıt vermiyor donma gibi bir şey oldu. EBT11 dedi: Wireless ise kablolu bir mouse bulup Windows güncelleştirmeleri ve sürücüleri yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Wireless değil. BIOS ile format attım düzeldi konu kilitlensin.