Windows 10 kullanıcı erişim izinlerini açmaya çalışırken hesap izinlerini yanlışlıkla sildim veya hesap değişti sanırım. Arama Wi-Fi klasör erişimleri gitti. Yeniden başlattım ve parolamı kabul etmiyor. Administrator adında başka bir kullanıcı gösteriyor. Giriş yapamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Giriş ekranında görev yöneticisini açın oradan yeni görev çalıştır deyip explorer yaz.
Hangi diskinde windows kuruluysa ona işlem yapacaksın.
Sağ tıkla, özellikler, güvenlik gel daha önce kullandığın hesabını seçip tam denetim ve herşeyi tikleyip tamam ve uygulaya basıp yeniden başlat.
Burada tek bir hesap ya da birden fazla hesap olabilir daha önce kullandığın adı gir.
Giriş ekranında Görev Yöneticisi'ni açın oradan yeni görev çalıştır deyip Explorer yaz.
Hangi diskinde Windows kuruluysa ona işlem yapacaksın. Eki Görüntüle 1326857 Eki Görüntüle 1326852
sağ tıkla, özellikler, güvenlik gel daha önce kullandığın hesabını seçip tam denetim ve her şeyi tikleyip tamam ve uygulaya basıp yeniden başlat.
Burada tek bir hesap ya da birden fazla hesap olabilir daha önce kullandığın adı gir. Eki Görüntüle 1326853 Eki Görüntüle 1326854 Eki Görüntüle 1326856
Şifre girmeden taskmgr üzerinden Explorer açıp dosyalara erişilebilirse şifrenin ne anlamı var? Ek olarak şifre ekranında taskmgr açılmaz, yalan yanlış bilgiler yaymayın.