Çözüldü Windows 10'da Kullanıcı Yok ve Eklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seyithan XI

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ne Denetim Masası, ne ayarlar, ne arama ne de bir şey çalışıyor. Kullanıcı hesapları yeri ise boş. Şimdi yeni bir kullanıcı ekleyeceğim admin olarak ama ekleye basılmıyor. Sanırım bilmediğim bir ayarı değiştim. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Çözüm: (Lite sürümü kullandığım için) Toolbox ile admin hesabı oluşturup bilgisayarı yeniden başlattım ve disk onarımını kabul ettim şuan sorun gözükmüyor.

Aynı sorunu yaşayan Windows 10 kullanıcıları, @hasuna belirttiği gibi:
CMD üzerinden komut ile admin hesabı açın. CMD için de CTRL+alt+Dell ile Görev Yöneticisi açıp görev çalıştırdan yazın.
Administrator hesabı oluşturup oturumu kapatıp/açarak ya da bilgisayarını yeniden başlatarak sorunun çözümüne ulaşabilir.

Bozuk dosya riskine karşın
"DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth"
"sfc /scannow"
Komutları uygulanıp bozuk dosyaların onarılması sağlanabilir.
Bozuk dosyalar sistemin kararlığını bozar.

Kendi yazım. (Kaynak belirtin uyarısına karşın.)

Kullanıcı hesabı olmadığını gördükten sonra sistem otomatik olarak yetkileri kısıtlar diye düşünerek admin hesabı oluşturdum. Bozuk dosya düzeltmesini zaten hepiniz biliyorsunuz.
Arkadaşlar ne Denetim Masası, ne ayarlar, ne arama ne de bir şey çalışıyor. Kullanıcı hesapları yeri ise boş. Şimdi yeni bir kullanıcı ekleyeceğim admin olarak ama ekleye basılmıyor. Sanırım bilmediğim bir ayarı değiştim. Ne yapmalıyım?

CMD üzerinden komut ile admin hesabı açın. CMD için de CTRL+alt+Dell ile Görev Yöneticisi açıp görev çalıştırdan yazın.

Çözüm: (Lite sürümü kullandığım için) Toolbox ile admin hesabı oluşturup bilgisayarı yeniden başlattım ve disk onarımını kabul ettim şuan sorun gözükmüyor.

Aynı sorunu yaşayan Windows 10 kullanıcıları, @hasuna belirttiği gibi:
Administrator hesabı oluşturup oturumu kapatıp/açarak ya da bilgisayarını yeniden başlatarak sorunun çözümüne ulaşabilir.

Bozuk dosya riskine karşın
"DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth"
"sfc /scannow"
Komutları uygulanıp bozuk dosyaların onarılması sağlanabilir.
Bozuk dosyalar sistemin kararlığını bozar.

Kendi yazım. (Kaynak belirtin uyarısına karşın.)

Kullanıcı hesabı olmadığını gördükten sonra sistem otomatik olarak yetkileri kısıtlar diye düşünerek admin hesabı oluşturdum. Bozuk dosya düzeltmesini zaten hepiniz biliyorsunuz.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı