OsmanYmr Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Samsung Magician'da hata alıyorum bir de AHCI mod açıp denmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Lenovo Legion Y520 laptop kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Samsung Magician'da hata alıyorum bir de AHCI mod açıp denmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Lenovo Legion Y520 laptop kullanıyorum.
Hüzeyfe Daymaz Kilopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 583 Çözümler 8 Yer 36°- 42°K 26°- 45°D 20 Kasım 2020 #2 BİOS menüsünden AHCI modunu aktif edebilirsiniz ama çoğu PC'nin BİOS menüsü farklı olduğu için burdan tarif etme şansım zor olur.
BİOS menüsünden AHCI modunu aktif edebilirsiniz ama çoğu PC'nin BİOS menüsü farklı olduğu için burdan tarif etme şansım zor olur.
OsmanYmr Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #3 Hüzeyfe Daymaz dedi: BİOS menüsünden AHCI modunu aktif edebilirsiniz ama çoğu PC'nin BİOS menüsü farklı olduğu için burdan tarif etme şansım zor olur. Genişletmek için tıkla... Bios dan aktif ettiğim zaman pc açılmıyor sürekli yeniden başlıyor farklı bi şekli varmıdır
Hüzeyfe Daymaz dedi: BİOS menüsünden AHCI modunu aktif edebilirsiniz ama çoğu PC'nin BİOS menüsü farklı olduğu için burdan tarif etme şansım zor olur. Genişletmek için tıkla... Bios dan aktif ettiğim zaman pc açılmıyor sürekli yeniden başlıyor farklı bi şekli varmıdır