alpaw Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Merhaba. Windows 10 64 Bit kullanıyorum, mouse ile Windows tuşuna ya da arama tuşuna bastığımda görüyorum. Çünkü Windows logosunun rengi belli oluyor ama tıkladığımda açılmıyor fakat klavyeden basınca açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2024
Merhaba. Windows 10 64 Bit kullanıyorum, mouse ile Windows tuşuna ya da arama tuşuna bastığımda görüyorum. Çünkü Windows logosunun rengi belli oluyor ama tıkladığımda açılmıyor fakat klavyeden basınca açılıyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.242 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 KMS ve türevleri ile mi etkinleştirme yaptınız? CMD'yi yönetici olarak açın: sfc /SCANNOW Komutunu girin. Ardından: Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Komutunu girin.
KMS ve türevleri ile mi etkinleştirme yaptınız? CMD'yi yönetici olarak açın: sfc /SCANNOW Komutunu girin. Ardından: Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Komutunu girin.
alpaw Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Sağ olun düzeldi.