3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 2 Temmuz 2021 #1 Logo dediğim sistemi kapatma alanını açınca mail falan gözüküyor ya oralar hep siyah. Formattan sonra oldu.
Logo dediğim sistemi kapatma alanını açınca mail falan gözüküyor ya oralar hep siyah. Formattan sonra oldu.
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #2 Görev yöneticisinden explorer.exe'nin görevini sonlandırıp tekrar başlatabilir misiniz?
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 3 Temmuz 2021 #3 ekocyka dedi: Görev yöneticisinden explorer.exe'nin görevini sonlandırıp tekrar başlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Explorer.exe yi kapatmayı bırakın format bile tekrar attım ama düzelmiyor acaba yanlış formattan dolayı olabilir mi yanlış format attığımı düşünmüyorum ama veya sizce tekrar FAT32 dosya sistemi üstüne kurup yeniden mi deneyeyim?
ekocyka dedi: Görev yöneticisinden explorer.exe'nin görevini sonlandırıp tekrar başlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Explorer.exe yi kapatmayı bırakın format bile tekrar attım ama düzelmiyor acaba yanlış formattan dolayı olabilir mi yanlış format attığımı düşünmüyorum ama veya sizce tekrar FAT32 dosya sistemi üstüne kurup yeniden mi deneyeyim?