Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 9 Nisan 2021 #11 msn dedi: Windows 10 kullanıyorum. MacOS'in her şeyi çok hoşuma gitmiştir. Windows'da macOS teması yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsin arkadaşlar zaten linkleri atmış.
msn dedi: Windows 10 kullanıyorum. MacOS'in her şeyi çok hoşuma gitmiştir. Windows'da macOS teması yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsin arkadaşlar zaten linkleri atmış.
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 9 Nisan 2021 #12 VIII.Edward dedi: Wi-Fi kartım yok kabloludan bağlanıyorum. Intel işlemcim var kurabilir miyim bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Mac OS bölümünde bütün sistemini belirten bir konu açarak sana yapman gerekenleri söyleyecek birçok arkadaşımız mevcut. Günümüzde AMD veya INTEL farketmeksizin kurulabiliyor artık.
VIII.Edward dedi: Wi-Fi kartım yok kabloludan bağlanıyorum. Intel işlemcim var kurabilir miyim bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Mac OS bölümünde bütün sistemini belirten bir konu açarak sana yapman gerekenleri söyleyecek birçok arkadaşımız mevcut. Günümüzde AMD veya INTEL farketmeksizin kurulabiliyor artık.
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 16 Ekim 2022 #13 senkes27 dedi: Şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim verdiğin videoda ki adamın verdiği link Full trojan dolu. Biraz dikkat edelim lütfen. VirusTotal tam 19 tane trojan tespit etti
senkes27 dedi: Şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim verdiğin videoda ki adamın verdiği link Full trojan dolu. Biraz dikkat edelim lütfen. VirusTotal tam 19 tane trojan tespit etti