TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #1 Merhaba, dün Windows 10 kurdum, her şey iyi, güzel gidiyor ancak masaüstünde "Bilgisayarım" ikonu olmadığı için ruhumdan bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Masaüstüne "Bilgisayarım" veya "Bu bilgisayar" simgelerini nasıl getirebilirim?
Merhaba, dün Windows 10 kurdum, her şey iyi, güzel gidiyor ancak masaüstünde "Bilgisayarım" ikonu olmadığı için ruhumdan bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Masaüstüne "Bilgisayarım" veya "Bu bilgisayar" simgelerini nasıl getirebilirim?
Harun Uysal Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #2 Resimde gösterildiği yapılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2018
AirWick Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Meslek Odaları Pis Kokulardan Arındırmak! 31 Temmuz 2015 #3 Bu şekilde de olabilir.
TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #4 Kişiselleştirme > Temalar > Masaüstü Simgelerinden yaptım, konu kilitlenebilir @MF. Son düzenleme: 31 Temmuz 2015
N Nedir bu Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #5 Windows kişiselleştir bölümünde yapılabilir. Kısayol Tuşları ile bilgisayarım simgesi ekleme yapılabilir. Dosya gezgininden kısayol oluşturarak yapılabilir.
Windows kişiselleştir bölümünde yapılabilir. Kısayol Tuşları ile bilgisayarım simgesi ekleme yapılabilir. Dosya gezgininden kısayol oluşturarak yapılabilir.