Windows 10'da mavi ekran hatası nasıl çözülür?

becetookachonce

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım açılışta sürekli mavi ekran veriyor, otomatik onarıma geçiyor ancak onaramıyor. Başlangıç onarma ekranında komut istemi, güncelleme kaldırma vs. hiçbir şeyi yapamıyorum çünkü ms hesabı şifremi istiyor ve doğru girmeme rağmen hatalı diyor. Güvenli modda açmayı denedim ama onda da başarısız oldum SrtTrail.txt hatası aldım. Son çare olarak mecburen format atmayı düşünüyorum fakat formattan sonra uygulamalar vs. dahil her şey eskisi gibi olsun istiyorum. Sistem dosyaları hariç tüm diski yedekleyebileceğim bir uygulama var mıdır? Ya da format atmadan sorunu çözebilir miyim? İkinci bilgisayarım da var, onun üzerinden gerçekleştirebileceğim çözüm önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Virüs falan varsa diye onu kontrol edin. Virüsü formatsız yok edebilir misiniz diye araştırın eğer sorun halledemeyeceğiniz bir virüsse format tek seçenek. Uygulamalar için yapacağınız bir şey yok illa yükleme yaparsınız formattan sonra bilgisayara. Dosyaları ikinci PC'ye aktarabilir, USB'ye aktarabilir veya onedrivea da kaydedebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı