og4z Zeptopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Acaba Windows 10'da mı kalsam ya da Linux'a mı geçsem bilemedim. Bu yüzden bu konuyu başlattım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 og4z dedi: Acaba Windows 10'da mı kalsam ya da Linux'a mı geçsem bilemedim. Bu yüzden bu konuyu başlattım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsunuz? Sistem özellikleriniz nedir?
og4z dedi: Acaba Windows 10'da mı kalsam ya da Linux'a mı geçsem bilemedim. Bu yüzden bu konuyu başlattım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsunuz? Sistem özellikleriniz nedir?
BENYAGO Decapat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 110 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 İşletim sistemleri ihtiyaçlara göredir bilgisayarda daha çok neler ile uğraşıyorsunuz söyleyin ona göre cevap verelim hocam.
İşletim sistemleri ihtiyaçlara göredir bilgisayarda daha çok neler ile uğraşıyorsunuz söyleyin ona göre cevap verelim hocam.
4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 17 Aralık 2024 #4 Bilgisayarınız iyiyse Windows 10 varken Linux'u kim tercih eder ki hocam.
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 og4z dedi: Acaba Windows 10'da mı kalsam ya da Linux'a mı geçsem bilemedim. Bu yüzden bu konuyu başlattım. Genişletmek için tıkla... Oyun için oynicaksanız Windows'ta kalın iş için falan kullanıyorsanız Linux'a geçebilirsiniz.
og4z dedi: Acaba Windows 10'da mı kalsam ya da Linux'a mı geçsem bilemedim. Bu yüzden bu konuyu başlattım. Genişletmek için tıkla... Oyun için oynicaksanız Windows'ta kalın iş için falan kullanıyorsanız Linux'a geçebilirsiniz.
og4z Zeptopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #6 BENYAGO dedi: İşletim sistemleri ihtiyaçlara göredir bilgisayarda daha çok neler ile uğraşıyorsunuz söyleyin ona göre cevap verelim hocam. Genişletmek için tıkla... genellikle oyun oynuom
BENYAGO dedi: İşletim sistemleri ihtiyaçlara göredir bilgisayarda daha çok neler ile uğraşıyorsunuz söyleyin ona göre cevap verelim hocam. Genişletmek için tıkla... genellikle oyun oynuom
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #7 og4z dedi: Genellikle oyun oynuom. Genişletmek için tıkla... Oyun için Windows daha iyi onda kalın Linux'ta problem yaşarsınız oyuna girerken.
og4z dedi: Genellikle oyun oynuom. Genişletmek için tıkla... Oyun için Windows daha iyi onda kalın Linux'ta problem yaşarsınız oyuna girerken.
BENYAGO Decapat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 110 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #8 og4z dedi: Genellikle oyun oynuom. Genişletmek için tıkla... Oyun için tabii ki Windows da kalmak daha iyi Linux stabil performans vermez oyunda Linux daha çok iş içindir.
og4z dedi: Genellikle oyun oynuom. Genişletmek için tıkla... Oyun için tabii ki Windows da kalmak daha iyi Linux stabil performans vermez oyunda Linux daha çok iş içindir.
og4z Zeptopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #9 galaforce dedi: Oyun için oynicaksanız Windows'ta kalın iş için falan kullanıyorsanız Linux'a geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama windows 10 a güvenlik güncellemeleri gelmick
galaforce dedi: Oyun için oynicaksanız Windows'ta kalın iş için falan kullanıyorsanız Linux'a geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama windows 10 a güvenlik güncellemeleri gelmick
Fatihfatihus Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #10 og4z dedi: Genellikle oyun oynuom. Genişletmek için tıkla... Windows sizin için ideal hocam Linux biraz daha yazılımcı kitleye hitap eden bir yapısı var kullanırken eğer yazılım hani ufak tefek şeyleri bilmiyorsanız zorlanirsiniz günlük hayat için Windows en ideal işletim sistemidir.
og4z dedi: Genellikle oyun oynuom. Genişletmek için tıkla... Windows sizin için ideal hocam Linux biraz daha yazılımcı kitleye hitap eden bir yapısı var kullanırken eğer yazılım hani ufak tefek şeyleri bilmiyorsanız zorlanirsiniz günlük hayat için Windows en ideal işletim sistemidir.