C cgdsfnn Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Merhaba benim PC Windows 10 ve DC (sadece DC değil) ye girdiğimde sesim gitmiyor, her şeyi denedim olmadı ne yapmam lazım? (mikrofonda sorun yok)
Merhaba benim PC Windows 10 ve DC (sadece DC değil) ye girdiğimde sesim gitmiyor, her şeyi denedim olmadı ne yapmam lazım? (mikrofonda sorun yok)
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 8 Mart 2023 #2 Burada anlatılanları yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burada anlatılanları yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C cgdsfnn Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 İşe yaramadı başka nasıl bir çözüm yolu var ? Konunun kapatılmasını istiyorum Son düzenleme: 10 Mart 2023