Windows 10'da nihai performans ayarı seçilemiyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Nihai performans için gerekli kodu CMD ve PowerShell'e defalarca yazdım fakat bir sonuç alamıyorum. Güç seçeneklerinde sadece dengeli mod gözüküyor başka bir yöntemi var mı bu ayarı aktif etmenin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam plan ayarlarını değiştir kısmına girip kendin yüksek performans moduna alabillirsin oradaki seçenekleri.

Hocam nihaide çok elektrik harcıyor diye biliyorum ben ve ekstra bir faydası olmuyor çoğu laptopta bu seçeneği seçmenizin nedeni nedir?

Hocam nihaide çok elektrik harcıyor diye biliyorum ben ve ekstra bir faydası olmuyor çoğu laptopta bu seçeneği seçmenizin nedeni nedir?
Hocam orta düzey bi laptopum var fakat fps oyunların da düşük fps alıyorum bu sorunu çözmek için Ghost spectre den tutun dual ram her şeyi denedim fakat sonuç alamadım bir de bunu deneyektim fakat açamıyorum bir türlü.

Bunun pek bir faydasını göremeyebilirsiniz ben kendi laptopum için söyleyeyim mesela yüksek performans nihaiden çok daha iyi çalışıyor. laptoptan laptopa değişir. Ama isterseniz size fps düşüşünü %5 dahi olsa düşüren bir program önerebilirim. çok faydası olup olmayacağı bilgisayarınıza bağlı

Tabi hocam bi deneyeyim mutlu olurum nedir program ismi ?
Hocam yüksek performans kodunu cmd ye yazdım açtım şimdi.

Son düzenleme:
Tabi hocam bi deneyeyim mutlu olurum nedir program ismi ?
Hocam Memreduct programın ismi siz arka planda iken ayarladığınız süre içinde belleği temizliyor. İstediğiniz zamanda belleği temizleyebilmektesiniz. ve ayrıca belleğinizin kullanımı örnek veriyorum %70-80 ise onu da ayarlayabiliyorsunuz örneğin;
Uygulamada ayarlıyorsunuz belleğiniz %?'a gelince temizleyeceğini bilgisayarınız o bellek kullanımını geçince otomatik temizliyor.
Hocam yüksek performans kodunu cmd ye yazdım açtım şimdi.

Çok teşekkürler hocam şu an da açık kullanıyordum zaten sağ olun yine de <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…