Çözüldü Windows 10'da okunan SSD Windows 11'de okunmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Sandisk 500 gb SSD
Anakart
PRIME A620M-K
Arkadaşlar 2 adet 500GB SanDisk, 2TB Samsung SSD ve bir adet 500GB Samsung M.2 SSD olan bir sistem aldım. İçine Windows 11 yükledim fakat 500 SanDisk SSD okumadı sonrasında Windows 10 yükledim bu sefer okudu. Arkadaşlarıma sordum ve benim de katıldığım yorumu yaptılar: SanDisk SATA 500GB SSD okuma yazma hızı M.2 ve samsun SATA SSD'lerine göre çok yavaş kaldığı için okunmuyor fakat anlamadığım Windows 10'da bir sorun yokken Windows 11'de neden okumuyor? Görüşlerinizi bekliyorum dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Problem çözüldü arkadaşlar.
Öncelikle Windows'u kurmayı planladığımız depolama birimimiz hariç diğer bütün depolama birimlerimizi kasadan çıkarıyoruz. Sonrasında Windows'u kurmayı planladığımız depolama birimine kurduğumuzu varsayaraktan bilgisayarı kapatıp kullanmak istediğimiz depolama birimlerini takıyoruz, bilgisayar okuyor. Herkese iyi günler dilerim.
Hız ile alakası olamaz, benim sistemimde hızı 90MB olan HDD ler var ama hepsini okuyor. Disk yönetimine baktın mı?

Hız ile alakası olamaz, benim sistemimde hızı 90MB olan HDD ler var ama hepsini okuyor. Disk yönetimine baktın mı?
Disk yönetiminden işi halletmeye çalışmıştım Win 11'de disk yonetiminde gozukurken bitirdiğimde bilgisayarda gözükmüyordu.

Problem çözüldü arkadaşlar.
Öncelikle Windows'u kurmayı planladığımız depolama birimimiz hariç diğer bütün depolama birimlerimizi kasadan çıkarıyoruz. Sonrasında Windows'u kurmayı planladığımız depolama birimine kurduğumuzu varsayaraktan bilgisayarı kapatıp kullanmak istediğimiz depolama birimlerini takıyoruz, bilgisayar okuyor. Herkese iyi günler dilerim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…