Triao Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar oyun modunu açmak için ayarlara giriyorum oyun modu sekmesime geliyorum ancak açamıyorum. Fotoğrafı da burada: Dosya Ekleri 2022-02-16 15_28_35-Ayarlar.png 14,4 KB · Görüntüleme: 82
Arkadaşlar oyun modunu açmak için ayarlara giriyorum oyun modu sekmesime geliyorum ancak açamıyorum. Fotoğrafı da burada:
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 16 Şubat 2022 #2 Windows'u güncellemeyi denedin mi? 1903 sürümünden yüksekse cıkıyor.
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 16 Şubat 2022 #3 Triao dedi: Arkadaşlar oyun modunu açmak için ayarlara giriyorum oyun modu sekmesime geliyorum ancak açamıyorum. Fotoğrafı da burada: Genişletmek için tıkla... Çalıştıra winver yaz. Çıkan sekmede sürümünü kontrol et. Münyr dedi: Çalıştıra winver yaz. Çıkan sekmede sürümünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Düşük ise sürümün ondan kaynaklanıyordur.
Triao dedi: Arkadaşlar oyun modunu açmak için ayarlara giriyorum oyun modu sekmesime geliyorum ancak açamıyorum. Fotoğrafı da burada: Genişletmek için tıkla... Çalıştıra winver yaz. Çıkan sekmede sürümünü kontrol et. Münyr dedi: Çalıştıra winver yaz. Çıkan sekmede sürümünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Düşük ise sürümün ondan kaynaklanıyordur.